[:wanda-rando] • lolita sukneles siuvimas -REIKALINGA PAGALBA- : Temos, netilpusios kitur...

lolita sukneles siuvimas -REIKALINGA PAGALBA-

Įvairios temos.

lolita sukneles siuvimas -REIKALINGA PAGALBA-

Postby nana » Sun Oct 25, 2009 5:54 pm

tai va as noriu pasisiuti lolita suknele ir man reikia kokiu nors breziniu siuvimui ar seip kokiu internetiniu nuorodu kaip butu galima pasisiuti suknele...taip pat galite ir patarti man kaip tai butu galima padaryti :?: labai prasau :smile:
laukiu jusu patarimu ir pagalbos :smt014
nana
bebi-chan
bebi-chan

Re: lolita sukneles siuvimas -REIKALINGA PAGALBA-

Postby Hellen » Sun Oct 25, 2009 6:41 pm

hmmm jei neklystu kazkada buvau macius goth loli bible zurnale ar kaip ten panasiai vadinos... dar jei neklystu manos sponsoriuotas magazynas japonu xD kazkada pries daug metu turejau ju skanu ir ten buvo breziniu kaip pasisiut, bet dabar neisivaizduoju kur rast, gal astral romance daugiau zinos:D dar visai nieko butu po cosplayeriu saitus ir forumus pasiknist patarimu
Image
Hellen
Mesijo pavaduotoja
Mesijo pavaduotoja

Postby nana » Sun Oct 25, 2009 6:46 pm

dekinga :smt002 dar ieskosiu
nana
bebi-chan
bebi-chan

Postby velvete » Sun Oct 25, 2009 11:35 pm

Na, aš pati ale siūvėja vadinuos ir esu pasisiuvus kaip ir gothic lolita suknelę. Suknelės detales (turiu omeny "akcentus") nusižiūrėjau nuo kelių foto ir viskas. Jeigu moki siūti, žinai modeliavimo pagrindus, nebus sunku. Pati naudojausi palaidinės iškarpa iš "Burdos" ir paprastu saulės kliošu (a.k.a. pats paprasčiausias sijonas). Rankoves prailginau iki norimo ilgio, prisiuvau pasijonį, kad man tas sijonas, taipsakant, "stovėtų".
Image
velvete
Gocho
Gocho

Postby Rina » Sun Nov 08, 2009 7:11 pm

internete paieskok intensyviai ir tikrai rasi. as kai buvau dvi dienas pasinesus ant sweet lolitos jau buvau radus maikes ir sijono brezinius. googlei vaizdai pati lengviausia paieska ;DDD tikrai nete visko galima rasti... arba paprasciausiai paimi is tos pacios burdos kokia idomesne suknele dadedi nerinuku raukinuku kaspiniuku pasidarai pasijoni ir visas menas ;DDD
Pritrėkštas vabalas.
Image Image
Rina
Gocho
Gocho

Return to Temos, netilpusios kitur...