Ooooo tu maryte!!! Kaip noriu greičiau pic'ų iš fotosesijos. Jie ten pusnuogiia stovi, matosi, kad Rainiaus vaikai... Ech laukiau laukiu *trepsi kojomis iš nekantrumo*
och kad kada būtų proga čiuptelt Joon už spenelio (ir ne tik XD)... čia taip galima ir frigidiška palikt, apsidairius, kokie strošni lietuvaičiai mus supa.. xD
Mano pirmas "susitikimas" su MBLAQ. Žiejau Idol Army ddeotta keunyeo Season 5. xD
KAIP.JIE.RĖKIA. xD
Didžiuojuos, kad išmokau vardus per minutę... >.>''
Titrų nėra, bet ten jų kaip ir nereikia. Pirma serija apie Idol Korea rinkimus. Bad Guy contest... (čia musiau nuo Rain pareina, nappeun namja, lol). Ten jie ateina, prisistato. Paskui turi persirengt per dvidešimt sekundžių (Mir išsidirbinėja, man jis Hongki primen o.o''). Tada kitas segmentas, susiskirsto į poras ir turi atspėt k-pop moteriškių/dainų/šokių pavadinimus. Tarkim rodo lentelę ir vienas vaidina, o kitas spelioja ką tas ten rodo.. Umm.. šarados? Lee Jun ir Mir - Daebak.lol Ir galiausiai klasikinis Catch the Mouse game. Oooo, ten tai tikra klasika, net dainelė ta pati. Gal kas nors matę yra kaip DBSK žaidė tą žaidimą back in O.Jung.Ban.Hub days... prieš tris metus... Tai ten vietoj daužymo per pakaušį su minkštais plaktukais, bausmė yra marškinėlių karpymas xD. Ir galiausiai Mouth to Mouth žaidimas... Bet taip... linksmai, nors ir be jokių išsišokimų. Man, tiesą sakant labiau patiko One Day (2PM+2AM) Mouth to Mouth Idol Army trečiam sezone. Va ten tai buvo... -eina paieškot video ir įkelt į 2PM giją-.
Na, o kas laimėjo pažiekit iki galo (ten paskui lengva pagal userį susirast kitus video). Gaila, kad Boom nėra. Jisai armijoj db :/ Bet ta Shin Bong Sun irgi gera, pavaro xD
perziurejau be titru visa laida ir prisizvengiau, nors nesupratau, ka sneka =DD ot pasiseke sitoms MC ta kiss zaidima su jais pazaist ir dar apkabint xDDD
Jie mano new found band, o Joon my new found love kas be ko žudanti šypsena Man šitas video juoką taip sukėlė, nors kiek persistengta bet verta pažiūrėt vistiek
Anywhere you go you can talk you can play you can love..